Med oplevelsespasset kan man blandt andet besøge Koldinghus eller Trapholt.

Med oplevelsespasset kan man blandt andet besøge Koldinghus eller Trapholt.

Store oplevelser i efterårsferien

Med et Oplevelsespas venter der masser af spændende aktiviteter i efterårsferien

Vil du se modige mænd krydse klinger i fægtekamp på Koldinghus? Har du lyst til at lære at bevæge dig som en superhelt i Nicolai? Kunne du kunne tænke dig at blive kongelig for en dag på Trapholt? Hvis du svarer ja til bare ét af spørgsmålene, så få fat i et gratis Oplevelsespas hos Visit Kolding.
I hele Trekantområdet finder du masser af aktiviteter for hele familien, og den bedste - og billigste - måde at opleve dem på er med et gratis Oplevelsespas i hånden. Hos Visit Kolding kan du få passet, der giver rabat eller ligefrem gratis adgang til en lang række attraktioner og oplevelser i området. Oplevelsespasset er gyldigt 14 dage fra udstedelsesdatoen, og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.
Oplevelsespasset udleveres hos turistbureauerne i Kolding, Fredericia, Billund, Middelfart, Vejen og Vejle kommuner. Det giver adgang til 52 attraktioner eller rabatter på op til 20 procent på billetten. Blandt attraktionerne er Trapholt, Bowl?n?Fun Legeland, Landbomuseet, Dansk Sygeplejehistorisk Museum, Nicolai for Børn, Kongeåmuseet, Vejen Kunstmuseum og Strib Automobilmuseum.

Publiceret 05 October 2012 14:00