Rishøj jubel over en af de to scoringer i den seneste hjemmekamp i 2. Division mod NB Bornholm. Får Rishøj også lejlighed til at juble når LFA kommer på besøg? (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj jubel over en af de to scoringer i den seneste hjemmekamp i 2. Division mod NB Bornholm. Får Rishøj også lejlighed til at juble når LFA kommer på besøg? (Arkivfoto: JCJ).

Rishøj:

Skal fortsætte den gode stime

Lørdag kommer LFA på besøg på Rishøj Stadion.

Af
Per Møller

FODBOLD: Fantastisk september. Så kort og klart udtrykker magager Jesper Pedersen den seneste måned for Rishøj Boldklub.
Årets niende måned bød nemlig på 5 kampe og 11 point i form af 3 sejre og 2 uafgjorte i 2. Division Øst, og det er absolut godkendt. Og når man så samtidig for godt to uger siden spillede lige op med Superligaholdet fra FC Midtjylland i DBU POkalen, så kan det være svært at få armene ned.
- Men vi skal ikke længere tilbage end sidste weekends kamp i Valby mod Frem, for at vi også kan vende billedet lidt. Skulle den kamp have haft en vinder burde det have været Frem. De spillede ligesom os ikke godt i 1. halveg, men de var bedre end os i 2. halveg. Vi virkede i forhold til Fremerne trætte, og der manglede løb for boldholderen. Vi fik aldrig flow i vores spil, men der blev arbejdet rent defensivt, og det skabte vel fundamentet for sejren. Jeg forholder mig selvfølgelig til, at det ofte ses efter en god midtugepræstation mod højere rangerende hold, at der kommer en spillemæssig reaktion. Steffen Fasting var heldigvis stærkt spillende i målet og var sikker i sine indgreb, siger Jesper Pedersen til www.rishoj-boldklub.dk.
Desværre for Rishøj modtog matchvinder Søren Bødker et gult kort som koster en tur ud på tilskuerpladserne, når Rishøj lørdag den 6. oktober kl. 15.00 får besøg af LFA.
En altid vanskelig modstander, men Jesper Pedersen er optimist:
- Der er ingen tvivl om, at vi skal forsøge at fortsætte den rytme vi er inden i. Hvis vi arbejder ligeså hårdt som i Valby, og nærmer os det spillemæssige niveau fra FC Midtjylland kampen, har vi gode muligheder for at vinde, siger Rishøj manageren der godt kunne ønske sig at Rishøj fandt vej til modstandernes mål lidt oftere end det har været tilfældet hidtil.
Om det sker i lørdagens kamp mod LFA kan kun tiden vise.

Publiceret 05 October 2012 17:15