DR søger brudepar over hele landet

Det starter med et "Ja". Men hvad sker der, når hverdagen sniger sig ind. DR1 søger brudepar til en ny dokumentarserie

Af
/sdk

I en ny stor dokumentarserie vil DR1, over en årrække, rette spottet mod fire vidt forskellige par, der ærligt og åbenhjertigt fortæller om alt det skønne, dejlige og helvedes besværlige ved at være to.
?DR1 har lige nu fokus på dét, der berører os alle sammen allermest, nemlig de nære relationer. Derfor har vi længe været på udkig efter en programserie, som er et spejl foran dig, mig og naboen, og som både indeholder masser af det, vi kender, men også masser af overraskelser og inspiration?, siger redaktør Thomas Breinholt, som samtidig glæder sig til en serie med alle typer af par: Sammenbragte familier, unge, gamle, blandede køn, forskellige aldre og så videre.
Serien begynder med de forelskede pars bryllupsforberedelser og vil over en længere årrække følge familierne, efterhånden som de vokser og forandres, når der træffes store valg, når vinden er i ryggen, og når det virkelig er op ad bakke.
?En bred serie som denne her er lige noget for DR1. Programmerne handler selvfølgelig først og fremmest om noget, der ligger os alle nært – at få skabt den bedst mulige hverdag. Men jeg synes godt, man kan tillade sig at hæve perspektivet en smule, for det her er altså også et stykke samtidshistorie og et billede på, hvordan danskerne lige nu tackler familielivets besværligheder!? slutter kanalchef for DR1, Lotte Lindegaard.
Har I lyst til at være med i denne kommende tv-serie og vise, hvordan I lever jeres liv, og skal I giftes inden for de kommende 6-9 måneder, så skriv til redaktionen på bryllup@pluspictures.dk med det samme.

Publiceret 06 October 2012 09:30