Børge Koch er formand for styregruppen bag Stafet for Livet. Han er leder af Videncenter for Sundhedsfremme på UC Syddanmark i Haderslev og formand for Haderslev Svømmeklub.

Børge Koch er formand for styregruppen bag Stafet for Livet. Han er leder af Videncenter for Sundhedsfremme på UC Syddanmark i Haderslev og formand for Haderslev Svømmeklub.

Livets stafet til Haderslev

"Stafet for livet" - kaldet Danmarks Smukkeste - kommer til Haderslev i 2013

Af
pra

Stafet for Livet er et rørende og stemningsmættet arrangement, der næste år finder sted i 23 byer i Danmark. Én af byerne er Haderslev, hvor den lokale styregruppe er overbevist om, at stafetten bliver Danmarks smukkkeste, når den kommer til at finde sted i Damparken i en weekend i august eller september næste år.
Det er også målet, at Stafet for Livet bliver et arrangement for borgere og virksomheder i hele Haderslev Kommune, fra øst til vest og syd til nord. Derfor er der behov for, at der fra alle egne og sogne af kommunen melder sig frivillige, som kan løse såvel store som små opgaver.
Du kan høre meget mere om mulighederne for at  være med til at skabe dette arrangement ved deltage i et Frivllligmøde mandag den 22. oktober kl. 19 på Harmonien i Haderslev. Du kan melde dig til mødet senest på lørdag den 13. oktober ved at maile til doev@haderslev.dk
Bag Stafet for Livet Haderslev står Haderslev Kommune, JydskeVestkysten og Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Haderslev Kommune. Stafet for Livet foregår over et døgn, som skal symbolisere en kræftpatients kamp mod sygdommen. Arrangement skal dels skabe håb og opmærksomhed om sygdommen, og dels skal det samle penge ind til patientstøtte, forskning og forebyggelse.

Stafet for Livet Haderslev kommer til at foregå over et døgn i Damparken.
Foto: ABC Luftfoto

Stafet for Livet Haderslev kommer til at foregå over et døgn i Damparken. Foto: ABC Luftfoto

Publiceret 06 October 2012 08:00