Tine Meide Kierkegaard er ny inspektør i Geografisk Have

Tine Meide Kierkegaard er ny inspektør i Geografisk Have

Ny haveinspektør

Kolding Kommunes kulturafdeling kan, efter stribevis af samtaler og to højt kvalificerede finalister, endelig offentliggøre den nye haveinspektør i Geografisk Have.

Landskabsarkitekt Tine Meide Kierkegaard tiltræder 1. nov. stillingen som haveinspektør i Geografisk Have. Her skal hun løfte arven efter Astrid Jørgensen, som igennem 21 år har drevet haven fra nydelig park til en blomstrende kulturattraktion med stigende besøgstal. Tine Meide Kierkegaard vil fortsætte de positive takter i haven, men også videreudvikle med nye tiltag. Som leder af Geografisk Have kommer Tine Meide Kierkegaard til at bruge sine kompetencer i en mere specifik botanisk og ledelsesmæssig sammenhæng. Hun ser frem til, i samarbejde med en dygtig og erfaren stab af medarbejdere, at skulle udvikle potentialerne i en af Danmarks smukkeste haver.
- Pludselig var den der, den stilling jeg har snakket om siden vi flyttede til Haderslev i 2001. Selvom jeg er rigtig glad for mit job i Herning Kommune, skal chancen gribes, når ønskejobbet melder sig.
Den nye haveinspektør har bred driftsmæssig og administrativ erfaring fra sit tidligere virke, bl.a. i Herning Kommunes parkteam og fra Haderslev Kommune, hvor hun var ansat som landskabsarkitekt og senere landskabskoordinator.

Publiceret 06 October 2012 08:00