De fire medaljetagere fra Haderslev poserer for fotografen.

De fire medaljetagere fra Haderslev poserer for fotografen.

Stor indsats bag DM medaljer

Det var ikke tilfældigt, at Haderslev BMX hentede fire medaljer ved DM

Af
Peter Rasmussen

Da der for nyligt blev dystet om DM i BMX cykling hentede klubben fra Haderslev imponerende fire medaljer. Et overraskende godt resultat, men ikke tilfældigt. Der lå nemlig et langt og hårdt stykke arbejde beg.
Tilbage i maj måned lagde cheftrænerne, Søren Møller og Michael Jacobsen, en trænings- og restitutionsplan for klubbens 12 bedste kørere, indeholdende diverse delmål, og som skulle kulminere med de bedst mulige resultater til DM.
Planen indeholdt alle klubbens normale fællestræninger, ligesom mange specialtræninger - blandt andet en hel træningsweekend med den danske elite og senior landsholdskører Mike Kaltoft, som er tidligere vice Europamester og vice Verdensmester.
Allerede i maj måned proklamerede trænerne, at Christina Maron havde potentiale til at vinde Danmarksmesterskabet i september. Der var lang vej, men da Christina Maron stod øverst på skamlen i klassen "piger 15 år" ville glæden ingen ende tage. Ikke mindst fordi endnu én af pigerne på skamlen var fra Haderslev. Simone Christiansen vandt bronze.
Også i klassen "ekspert 12 år" var der metal til Haderslev. Martin Møller har haft en uheldig sæson men det vendte til DM og vandt bronze. Klubbens sidste medalje var ligeledes af bronze og tilfaldt Rolf Jacobsen efter en dramatisk finale.

Publiceret 06 October 2012 08:00