Lee Rochester Sørensen afdribler en modstander i søndagens 3-1 sejr over FC Fredericia. Kan HB Køge også sejre i søndagens vigtige bundopgør mod AB ...? (Foto: JCJ).

Lee Rochester Sørensen afdribler en modstander i søndagens 3-1 sejr over FC Fredericia. Kan HB Køge også sejre i søndagens vigtige bundopgør mod AB ...? (Foto: JCJ).

Per Frandsen:

Alle kampe er vigtige

HB Køge skal søndag ud i en såkaldt "seks-points"-kamp mod AB i Gladsaxe.

Af
Per Møller

FODBOLD: Efter to flotte sejre over Brønshøj og FC Fredericia i Betsafeligaen, kom HB Køge onsdag aften ned på jorden igen, da holdet lidt overraskende tabte 3. runde pokalkampen mod HIK på Gentofte Stadion.
2. Divisionsholdet vandt 3-2 - til trods for, at HB Køge to gange havde bragt sig i spidsen på hovedstødsmål af først Lars Brøgger og dernæst Anders Kaagh.
- Det var en ganske lige kamp, hvor vi specielt i anden halvleg ikke rigtigt fik tingene til at fungere. HIK ville lidt mere end os, indrømmer cheftræner Per Frandsen, der nu i stedet kan hellige sig de meget vigtige kampe der forestår i Betsafeligaen.
Den første af disse udspiller sig søndag den 7. oktober kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion, hvor HB Køge, der med de to sejre i træk strøg op på tredjesidstepladsen i divisionen, møder AB der indtager næstsidstepladsen med 9 points - et mindre end køgenserne her hvor der er spillet en tredjedel af sæsonen.
- Det er en vigtig kamp mod AB. Men det er alle kampe. Og den næste er altid den vigtigste. En sejr vil lune gevaldigt - og bringe os et pænt stykke væk fra de to nederste pladser. Men det bliver ingen nem kamp. AB er et bedre hold end det stillingen fortæller. De spiller en god gang fodbold. Det bliver en meget lige kamp, som igen vil kræve hårdt arbejde af os. De må ikke få tid og plads. Vi skal ud og arbejde lige så stenhårdt som i kampene mod Brønshøj og FC Fredericia, siger Per Frandsen, der venter til efter træningen lørdag med at udtage sin endelige bruttotrup til kampen.
Midtbanespilleren Andreas Baes meldte sig på skadelisten onsdag aften da han måtte lade sig udskifte i pausen med problemer i læggen.
- Vi må se hvad situationen siger lørdag. Så tager vi den derfra, slutter Per Frandsen.

Publiceret 06 October 2012 10:45