Danmarks Største Skattejagt

Flere end 150 skatte ligger gemt i den danske efterårsnatur

 

Efterårsferien skal ikke tilbringes foran fjernsynet, computeren eller på sofaen, men ude i Danmarks friske natur. Derfor inviterer Spejder Sport og Garmin Danmark alle børn og voksne til at deltage i jagten på de 150 skatte, der indeholder gavekort til Spejder Sport.
Den store skattejagt begynder søndag den 14. oktober 2012, klokken 11.00. Her bliver skattenes GPS-koordinater frigivet på Spejder Sports hjemmeside: http://www.spejdersport.dk Alt, du skal bruge er en GPS, friske ben og godt fodtøj.
Natur, teknologi og cool cash I geocaching, som GPS-skattejagt også kaldes, bruger man avanceret GPS-teknologi til at lokalisere koordinater, så man kan finde de såkaldte caches – særlige skatte, som andre har nedgravet eller gemt et hemmeligt sted, f.eks. i et hult træt eller i stengærde.
- Vi skal ændre på danskernes vaner i efterårsferien, der alt for ofte bliver tilbragt med tankeløst forbrug i butikscentrene og foran hver sin skærm derhjemme. Vi ved godt, at det ofte kan være djævelsk svært at lokke ungerne ud i naturen, men Skattejagten foregår jo med en GPS i hånden, med en pengepræmie i enden, og den kombination får altså de fleste børn til at trække i gummistøvlerne,” siger Troels Matz, der er marketingkoordinator hos Spejder Sport.
De 150 skatte, som Spejder Sport har lagt ud er gemt på nøje udvalgte steder, så skattejægerne med en GPS i hånden får skønne naturoplevelser ind på nethinden, frisk luft i lungerne og måske er heldige at komme hjem med cool cash i lommen – i form af gavekort til Spejder Sport.
Alle kan vinde Skattene består af et gavekort til Spejder Sport, samt et kodeord som giver adgang til den efterfølgende lodtrækning om lækre GPS-produkter fra Garmin. Alle har derfor en chance for gevinst – også selvom de ikke kommer først til en af de 150 skatte og ”kun” finder kodeordet.
 
 
 

Publiceret 13 October 2012 06:00