Konference sætter fokus på, hvordan man inkluderer og fastholder psykisk sårbare personer på arbejdsmarkedet. Foto: MostPhotos

Konference sætter fokus på, hvordan man inkluderer og fastholder psykisk sårbare personer på arbejdsmarkedet. Foto: MostPhotos

Psykisk sårbare og arbejdsmarkedet

Konference om det rummelige arbejdsmarked 6. november

PsykInfo Region Syddanmark er tirsdag 6. november vært for konferencen ?Det rummelige arbejdsmarked – hvor svært kan det være??
Som en del af landskampagnen ?En Af Os? skal konferencen sætte fokus på, hvordan vi inkluderer og fastholder mennesker med psykisk sårbarhed på arbejdsmarkedet. Forskningschef Thomas Geuken fra Institut for Fremtidsforskning vil i den forbindelse komme med bud på, hvilke bevægelser der er i psykiatrien, og hvilke problemstillinger der ligger i krydsfeltet mellem psykiatrien og arbejdsmarkedet.
På konferencen vil man også se på perspektivet for psykisk sårbare mennesker, når det handler om at få fodfæste på arbejdsmarkedet, ligesom en virksomhed vil fortælle om erfaringer på godt og ondt i forhold til det at inkludere og fastholde psykisk sårbare mennesker. Der vil være workshops, der sætter fokus på, hvad man som virksomhed kan gøre for at ?klæde sig på? til at ansætte og fastholde mennesker med psykisk sårbarhed, ligesom diverse netværk og interesseorganisationer vil være til stede på dagen for at bidrage med rådgivning og inspiration.
Konferencen finder sted på Hotel Comwell, Karensmindevej 3 i Middelfart. Tilmelding på telefon 75 72 40 90 eller mail psykinfo@psyk.regionsyddanmark.dk senest 29. oktober.

Publiceret 13 October 2012 12:00