Leif Jørgensens Ure-Guld-Sølv i Nørregade 5 i Køge. (Arkivfoto. DS).

Leif Jørgensens Ure-Guld-Sølv i Nørregade 5 i Køge. (Arkivfoto. DS).

Sælg guldsmykkerne til rekordpris

Leif Jørgensen Ure Guld Sølv melder om rekordhøje priser på guld lige nu.

GULD: Hvis man har noget guld liggende derhjemme og gerne vil have det omsat til kontanter, så har tidspunktet aldrig været bedre. Guldpriserne har været stigende gennem en årrække, og lige nu er de på et rekordhøjt niveau.
De stigende priser har betydet, at flere og flere gør alvor af overvejelserne om at sælge de gamle smykker - det kan man blandt andet fortælle om hos Leif Jørgensen Ure Guld Sølv i Nørregade, hvor indehaver Mette Jørgensen kan berette om en stor stigning i antallet af private kunder, der sælger alt fra gamle guldsmykker til tandguld.
Prisen er i omegnen af 160 kroner pr. gram, hvis der er tale om 14 karat guld, så et armbånd på 35 gram vil altså kunne indbringe omkring 5600 kroner ved køb af nye smykker. Man kan naturligvis vælge at få pengene i hånden til en mindre afregning.
Baggrunden for den stigende guldpris er investorernes søgen efter sikker havn i den usikre verdensøkonomi, og det har altså givet mulighed for alle med guld i skuffen derhjemme til at score en god gevinst.
Det gamle guld kan i øvrigt også blive smeltet om og blive brugt til at virkeliggøre sit eget smykkedesign, som kan udformes i samarbejde med Leif Jørgensen Ure Guld Sølvs guldsmed.
mr

Publiceret 13 October 2012 12:00