Henrik Petersen, Bil Go i Køge. (Arkivfoto: JCJ).

Henrik Petersen, Bil Go i Køge. (Arkivfoto: JCJ).

Skarpe kampagnepriser hos BilGo i Køge

BilGo i Køge A/S tager forskud på den søde juletid med tilbud på flere af de populære Hyundai-modeller

MOTOR: Det er nærmest den rene gaveregn, når den rummelige og smarte Hyundai i10 1.25 er sat ned med 5.000 kr. og sælges fra kun 89.995 kr. Du kan desuden spare hele 40.000 kr. på MPV'en Hyundai ix20 og op til 100.000 kr. på den sporty Hyundai Veloster.
Lige nu er der store besparelser at hente på udvalgte Hyundai-modeller hos BilGo. Som en lille "før-julegave" giver vi nemlig store rabatter på både Hyundai i10, ix20 og Hyundai Veloster. Så går du med overvejelser om ny bil, er det nu, du bør lægge vejen forbi og gribe chancen for at gøre en særdeles god handel.
- Vi har valgt at lade julen starte lidt tidligt hos os i år, da vi gerne vil give vores kunder nogle besparelser nu og her, der virkelig batter. Det betyder, at vi har sat prisen ned på tre af vores populære Hyundai-modeller. Er du f.eks. på udkig efter en lille og smart, men stadig rummelig femdørs-model, giver vi helt ekstraordinært 5.000 kr. i nedslag på den populære Hyundai i10 1.25, siger Autohandler Henrik Petersen.
Tilbuddet gælder Hyundai i10 1.25 Classic og Comfort (uden aircondition), som i disse dage står til henholdsvis kun 89.995 kr. og 99.995 kr. – hvilket er 5.000 kr. mindre end normalprisen. Med i prisen følger bl.a. cd-anlæg med USB/iPod-port, ESP og hele seks airbags. Som en af de få i denne klasse kan i10 desuden monteres med anhængertræk.

Er det en større bil, familien har behov for, giver vi 40.000 kr. i rabat på Hyundai's topmoderne, økonomiske og fleksible MPV ix20, som lige nu fås fra 154.995 kr.
- Hyundai ix20 kombinerer flot design, rummelighed og stærke køreegenskaber og byder på masser af detaljer, såsom høj indstigning, der gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, højdejusterbar bagagerumsbund, seks airbags, ESP, Hill Start Assist og ISG, siger Henrik Petersen.
At sikkerheden er i top i Hyundai ix20 understreges af de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP?s sikkerhedstest. Den kører helt op til 23,3 km/l (diesel) og 17,9 km/l (benzin).
Hyundai Veloster med "wauw-effekt": Spar op til 100.000 kr.
Et tredje, fantastisk godt tilbud hos BilGo er Hyundai's enestående coupé, Veloster, som du lige nu kan spare mellem 80.000 kr. og 100.000 kr. på afhængig af udstyrsniveau. Selv standardudgaven har LED-lygter, tågelygter, ratbetjent radio, bluetooth og fartpilot, læderbetrukket rat og gearknop samt sidespejle med integreret LED-sideblink. Alt sammen – og meget mere – får du nu fra kun 259.995 kr.
- Med en så markant rabat får du virkelig meget bil for pengene! Veloster er en rigtig livsstilsbil med stor signalværdi – og bag det smukke ydre gemmer der sig tilmed en både meget sikker og praktisk bil, siger Henrik Petersen.
På alle tre modeller medfølger Hyundai?s unikke 5 års Triple Garanti uden kilometerbegrænsning, inklusiv vejhjælp og årligt sundhedstjek af bilen. På Hyundai i10 og ix20 tilbydes der desuden en attraktiv bilforsikring fra kun 3.595 kr. om året.
Tilbuddene gælder kun på udvalgte lagerbiler og så længe lager haves. Da lagerbeholdningen er begrænset, opfordrer Henrik Petersen til, at man ikke betænker sig for længe, før man lægger vejen forbi BilGo.
mvd

Publiceret 13 October 2012 16:15