Steffen Jensen fortæller om Mellemøsten i Aabenraa

Af
Mikkel Hansen

TV2's korrespondent i Mellemøsten Steffen Jensen holder foredrag på Folkehjem i Aabenraa tirsdag den 6. november kl. 19.00-21.00.
Steffen Jensen fortæller i et meget personligt foredrag om de komplicerede forhold i Mellemøsten og resten af den arabiske verden - samt om livet som korrespondent i en af de mest fascinerende og konfliktfyldte dele af verden. Tilmelding på aabenraabib.dk eller biblioteket.
"Netop som man tror, man har forstået noget, man lige har oplevet i denne her del af verden, så viser det sig, at det i virkeligheden er noget helt andet, der er sket. Intet i Mellemøsten er, hvad det giver sig ud for at være. I dette område eksisterede virtual reality lang tid inden internettet blev opfundet. Det er bare en af mange øjenåbnere, som mine mere end to årtier som TV2?s Mellemøstkorrespondent har givet mig. Samtidig har mit job også givet mig mulighed for at være øjenvidne til nogle af den nyere histories mest spændende og dramatiske begivenheder. Alt sammen en del af arbejdet som korrespondent i Mellemøsten," siger Steffen Jensen.
Billetter koster 65 kroner. Foredraget arrangeres af Aabenraa Bibliotekerne i samarbejde med FOF.

Publiceret 13 October 2012 07:00