Jeppe Kjær scorer til 2-0 mod FC Fredericia i den seneste hjemmekamp. (Arkivfoto: JCJ).

Jeppe Kjær scorer til 2-0 mod FC Fredericia i den seneste hjemmekamp. (Arkivfoto: JCJ).

Jeppe Kjær:

Vi tørster efter revanche

Den lynhurtige frontløber glæder sig til storkampen mod Lyngby.

Af
Per Møller

FODBOLD: Med fem mål i fem kampe, masser af vilje, driblekunst og individuelle herligheder, har den 26-årige angriber Jeppe Kjær taget HB Køges fans med storm.
Angriberen, der kort før sommerens transfervindue lukkede kom til HB Køge fra FC Roskilde, satte med to scoringer i søndagens vigtige 2-0 sejr over AB i Gladsaxe en tyk streg under, at han hurtigt har fundet sig til rette på holdet.
- Det er dejligt at få en god start et nyt sted, siger Jeppe Kjær der har sin helt egen forklaring på, hvorfor HB Køge holdet fra at være den rene jammer med kun fire points i de første ni kampe nu har vundet tre flotte sejre i træk og dermed har spillet sig væk fra de to nedrykningspladser i Betsafeligaen.
- Vi er begyndt at arbejde for hinanden. Der er kommet en rigtig god attitude til træning, og den har båret frugt i kampene. Men intet kommer af sig selv, så vi skal fortsætte med at arbejde hårdt for at blive endnu bedre. Det hjælper også, at de mange skadede spillere en efter en vender tilbage på holdet. Det giver masser af selvtillid, siger Jeppe Kjær til Lørdagsavisen.dk.
Jeppe Kjær ser med spænding frem mod søndagens møde med Lyngby BK kl. 15.00 på SEAS NVE Park. De to hold mødtes samme sted for lidt over en måned siden, hvor gæsterne vandt en knusende sejr på 5-0 og sendte svanerne helt til bunds i divisionen.
- Det var en blamage som vi alle er enormt opsatte på at få revancheret os for. Det kan vi også godt. Vi skal stå godt defensivt og være skarpe oppe foran og vi skal spille spillet som vi har gjort de seneste tre kampe som har givet fuldt udbytte. Så har vi en god chance for at hævne os. Jeg glæder mig meget til kampen og er fortrøstningsfuld for et godt resultat, siger Jeppe Kjær, der også håber på at rigtigt mange tilskuere vil finde vej til SEAS NVE Park for at se det "nye" HB Køge hold i aktion.

Frandsen: Skal være på fra start

Cheftræner Per Frandsen glæder sig ligesom sine spillere til storkampen mod Lyngby.
- Det bliver et interessant møde, hvor vi jo har noget at revanchere os for. Holdet er inde i en dejlig positiv periode, hvor vi virkelig tror på det. Skal vi have point mod Lyngby, skal vi være på fra start. Der må ikke løses et eneste sekund. Lyngby må ikke få tid - vi ved de kan spille en god gang fodbold. Det må de ikke få mulighed for, siger Per Frandsen, der ser gode muligheder for endnu en sejr.
Han glæder sig over holdets fremgang - men også at man nu oppe foran har to virkeligt farlige herre, Anders Kaagh og Jeppe Kjær som har fundet ind i et rigtigt godt samarbejde.
De to frontløbere kan godt komme til at gøre ondt på Lyngby, der kommer til SEAS NVE Park med en 3-3 deler mod FC Fyn - efter at have ført 3-0.

Publiceret 13 October 2012 15:15