Anders

Anders "Anden" Matthesen er ubetinget blandt kongerigets sjoveste mænd. Det beviste han på Esbjerg Gymnasium iforleden.

And(en) på menuen

Anders "Anden" Matthesen gav den på slap line på Esbjerg Gymnasium forleden.

Af
Rune Weitling

Man må bare lægge sig fladt ned på maven og overgive sig. Anders "Anden" Matthesen er ubetinget blandt kongerigets sjoveste mænd. Det beviste han på Esbjerg Gymnasium i sidste uge, hvor det var lykkedes at få en aftale i stand med komikeren, der i øjeblikket turnerer rundt i landet med sit seneste show med titlen "Anders".
Forinden sit stand up show havde han brugt tid på at lave videooptagelser med EG News samt givet et interview til skolebladet. Herefter gik det løs i festsalen.
"Hvad fanden er det der pjat med at sige: Drik lige en øl for mig, når man ikke kan komme med i byen? Det er sgu langt ude. Ja, jeg er personligt begyndt at komme med kvitteringerne om mandagen og sige, at det var så den, jeg drak for dig. Nej, enten er man med eller også vil man hellere noget andet. Længere er den ikke."
Det er utaknemmeligt at gengive en joke i en avis, mennogenlunde sådan blev ovenstående leveret, og naturligvis med en eminent timing. Derudover var vi også inde over, det kondom-lignende "skind", der findes på løget, at studenterne efterhånden beholder huen liiidt for lang tid på og ikke mindst madsnobberi:
"I København, hvor jeg bor, har det taget helt overhånd med sushien. Så kommer man ind, og så står hende den unge servitrice med tyggegummi i kæften og prøver at spille klog på sushien og dens oprindelse. Altså, hun aner knap nok, hvor Japan er, og så skal hun belære én med en viden, hun ikke har. Nå ja, men tak, vi andre troede jo, at pindende var til at lave ild med, mens soyaen er den Jolly Cola, som det hele skal skylles ned med. Nej, det madsnobberi har taget overhånd".
Og sådan gik det fra ende til anden. Skarp humor på allerhøjeste plan.

Publiceret 16 October 2012 09:30