Det er meget imponerende, hvad kokkene kan lave. Her ses kinaradisse, kartoffel, rødbede og gulerod.

Det er meget imponerende, hvad kokkene kan lave. Her ses kinaradisse, kartoffel, rødbede og gulerod.

China Palace er blevet til Chopsticks House

China Palace på Jagtvej hedder nu Chopsticks House, og der er nye folk bag disken.

Af
Rune Weitling

China Palace på Jagtvej er blevet til Chopsticks House, og det skyldes, at der er nye folk bag restauranten på Jagtvej. Det er Chang Hao Zheng, Zohen Wang og Lei Chen, som har overtaget det asiatiske spisested, og de har bred erfaring i bagagen.
Alle er de uddannet kokke i Kina, hvor de har arbejdet på flere fine hoteller, hvilket alene udformningen af maden, som det ses på billedet, vidner om.
"Sådan noget lærer man at lave hurtigt," siger Chang Hao Zheng og fortsætter:
"Men det skal man ikke stå og bruge lang tid på, det skal man bare kunne. Men det er naturlgivs heller ikke alle retter, vi laver sådan noget ved."
Chang Hao Zheng og kompagnonerne har lavet en mindre ombygning ved stedet, ligesom man laver lidt nye tiltag.
Blandt andet vil man i stedet for barbecue og mongolian slå mere på wokretter, hvor man selv vælger det kød og de grøntsager, man ønsker, og så steger kokken det for én i det åbne køkken.
"Og så gør vi ekstra meget ud af vores sushi. Vi har alle vores bånd (running sushi, hvor sushien "kører" rundt på et bånd, red.) i gang. I det hele taget er vi meget optaget af kvaliteten," fortæller Chang Hao Zheng, der ligesom dine kompagnoner bor i Esbjerg. Chopsticks House er åbent.

Publiceret 16 October 2012 11:00