Andreas Skyum Svoldgaard – 12 mål på 12 forsøg. Klasse!

Andreas Skyum Svoldgaard – 12 mål på 12 forsøg. Klasse!

Der er en duft af…..

Randers HH har løbet alt over ende - nu i topopgør mod AGF

Udkastet til dødsannoncen over randrusiansk herrehåndbold var næsten lavet. Men heldigvis overlevede den meget syge patient, da Randers HK for en del år tilbage i økonomisk uføre for at redde dameholdet lukkede herreholdet ned otte dage før sæsonstart.
Det var dengang.
Nu ser randrusiansk herrehåndbold fremad – i Randers HH, der er kommet forrygende fra start i 2. division i denne sæson efter oprykningen efter sæson 2011-2012.. Og den gode start er endda skabt uden trænerduoen Ole Bitsch og Lean Bach Nielsen, der begge grundet skader må se til fra sidelinien.
Og det går godt. Ingen snakker om oprykning igen i denne sæson, men der er en duft af et eller andet…. De tre første spillerunder i sæson 2012-2013 er endt med sikre sejre – 31-21 over Hjallerup, 33-28 over Aalborg HK og senest 35-23 over Skovbakken, der dermed løb ind i sæsonens første nederlag.….
Og hvilket nederlag - på hele 12 mål.
Nu bliver det alvor for RHH-truppen, for på tirsdag - den 23. oktober - er der topopgør på hjemmebane mod AGF, der ligesom RHH er ubesejret efter tre spillerunder. HH er langt mere scorende med et målregnskab på 99-72 mod århusianernes 78-58.
AGF er dermed det hold i rækken, som har lukket absolut færrest mål ind.


Og det er gratis

Randers HH-formand Claus Christensen er forståeligt nok ganske fornøjet med de første tre kampes udfald.
Og glæder sig til fortsættelsen, selvom han er lidt spændt på udfaldet af kampen mod AGF.
”Det er et rigtigt topbrag. Publikum kan godt forvente en sand lækkerbisken,” siger Claus Christensen, der håber på fuldt hus.
Det er ikke billetprisen, der kan holde folk hjemme.
”For der er gratis entre, så her er muligheden for at komme ind og se det bedste, herrehåndbolden i Randers har at byde på, når rækkens bedste angreb møder rækkens bedste forsvar i en formentlig tæt pakket hal,” siger Claus Christensen, der kan huske, da der var mange tilskuere til herrehåndbold i Randers.
”Det er mange år siden, der sidst har været spillet en topkamp i Randers i 2. division, så her er chancen, hvis du vil se hurtigt, teknisk flot og god fysisk håndbold,” lokker Claus Christensen.

12 på 12

I kampen mod Skovbakken – 300 tilskuere i en pænt fyldt hal - skilte specielt en spiller sig ud i en kamp, der blev afgjort, da RHH vandt de sidste 20 minutter så suverænt som 10-1 og altså vandt med 12 mål.
Spilleren, der hentydes til, er RHH's venstre fløj Andreas Skyum Svoldgaard, der gav masser af prøver på spektakulære afslutningsvarianter til publikums store begejstring. Og med 12 scoringer på 12 forsøg kan man godt kalde indsatsen for mere end godkendt.
Sejren blev endnu engang grundlagt på flot forsvarsspil, hvor de unge HH-drenge igen viste, at de mange timer i styrkecenteret hen over sommeren har været en god investering. Der er kommet bøffer på drengene.


Publiceret 16 October 2012 11:32