En ildsjæl har forladt os

MINDEORD: Stor blev vor sorg da vi i weekenden blev orienteret om at Kurt B. Nielsen (KBN) uden forudgående sygdom pludselig var død lørdag d. 6 oktober.
KBN var nærmest synonymet på Rishøjhallen. Igennem knapt en menneskealder har KBN været på banen i mange forskellige sammenhænge i forbindelse med aktiviteterne i Rishøjhallen.
Adskillige bestyrelsesposter har han forvaltet med stor ekspertise. De seneste mange år har han været kasserer i Institutionen Rishøj IC samt i Rishøjhallens Venner, herunder Loppemarkedet.
Derudover har KBN også været et særdeles aktivt og kreativt medlem i diverse festudvalg, såsom de store årlige Rishøj fester, vennefester, fester i gymnastikafdelingen samt meget mere.
Ud over alle disse til dels administrative poster fik KBN også tid til at dyrke sine sportslige interesser såsom badminton, samt tirsdagenes veteranfodbold, som stod hans hjerte meget nær, "ingen bestyrelsesmøder på tirsdage".
KBN's venlige og hjælpsomme gemyt gjorde at han overalt hvor han færdes var særdeles afholdt.
Stod man med et problem skulle der ikke meget klynk til før KBN stod med en hjælpende hånd og det blev overalt værdsat, og var opgaven af større omfang kunne man også regne med at hans kone Rita gav en hånd med, et ægtepar der trak på samme hammel.
Sorgen er stor i og omkring Rishøjhallen, men endnu større i KBN's familie med hans alt for tidlige bortgang.
Vi vil altid mindes KBN som det dejlige rare menneske han var og vi føler med Rita samt hele hans øvrige familie som har mistet en nærværende ægtefælle samt en engageret familiefar.
Æret være Kurts minde.
På vegne af
Rishøj IC, Rishøjhallens Venner og Rishøj IF
Anna-Marie Nielsen

Publiceret 16 October 2012 07:00