Det nye kliktag i stål fra Lindab Profil er nemt at montere og er en hurtig vej til et moderne look på boligen

Det nye kliktag i stål fra Lindab Profil er nemt at montere og er en hurtig vej til et moderne look på boligen

Få et nyt og tidløst tag i en håndevending

Et stilrent tag kan give den sidste finish til det nybyggede parcelhus eller tilføre et moderne udtryk til den ældre patriciervilla.
Lindab Profil lancerer nu et nyt såkaldt kliktag i stål, så boligen nemt og hurtigt kan fuldendes med en elegant tagløsning, der kun kræver et minimum af vedligehold.
Et afbleget, slidt eller algebefængt tag kan nemt skæmme et ellers nydeligt hus, og ofte er det både krævende og bekosteligt at skifte boligens tag. Derfor introducerer tagspecialisten Lindab Profil nu et nyt kliktag, der har fokus på nem montering i samspil med høj kvalitet og en overkommelig pris.
Løsningen med kliktag er velegnet til både saddeltag og ensidede taghældninger og kan monteres på et fast underlag direkte ovenpå husets eksisterende tag, som derfor ikke behøver at blive fjernet.

Nem og hurtig montering

Kliktaget fra Lindab Profil består af tynde og lette stålplader, der blot skrues fast, før den næste plade klikkes på. Pladerne monteres i en fuld taglængde ad gangen, og der kan dermed hurtigt monteres mange kvadratmeter tag og skabes et nyt look til boligen i en håndevending.
Tagpladerne monteres med almindeligt værktøj og et specielt bukkeværktøj, som følger med taget fra Lindab Profil.  Det gør kliktaget til en nem løsning for gør-det-selv-manden. Kliktaget købes som en pakkeløsning komplet med alt tilbehør til selve taget, så hjemmets håndværker er sikret alt fra de rette skruer til korrekte inddækninger.
Det nye kliktag i stål ligner et klassisk falstag og er en elegant tagløsning, der passer til såvel nye som ældre huse. Med et udvalg på fem forskellige farver er det muligt at sætte et individuelt præg på boligens ydre og for eksempel skabe et varmt look med en dybrød tone eller en diskret løsning i en grå nuance.
Kliktagets stilrene design giver et trendy udtryk, og da stålpladernes robuste belægning er modstandsdygtig over for afblegning fra solen, ridser og rust, bevarer taget sin pæne overflade år efter år. Der er 20 års garanti på tagpladerne.

Holdbart tag med lille vedligehold

Ud over den nemme montering og det enkle design har det nye kliktag fordelen af at være så godt som vedligeholdelsesfrit. Taget holdes hovedsageligt rent og fri for snavs af regnen, men ønsker husejeren alligevel at vaske taget, gøres det bedst med en blød børste og varmt vand eller med en højtryksrenser på lavt tryk.
Tagpakkerne fra Lindab Profil kan bestilles i byggemarkeder og tømmerhandler over hele landet og er en prismæssigt attraktiv løsning sammenlignet med tag af for eksempel zink, tagpap eller glaseret tegl.
Lindab Profil er totalleverandør af tagsystemer og tagprodukter og kan ud over tagpladerne også levere eksempelvis tagrender og nedløbsrør.
Kontakt dit lokale byggemarked eller din tømmerhandel for et tilbud, der er tilpasset dit tag.

Taget klikkes og skrues fast, og da stålpladerne er i fuld taglængde, kan der hurtigt monteres mange kvadratmeter nyt tag.

Taget klikkes og skrues fast, og da stålpladerne er i fuld taglængde, kan der hurtigt monteres mange kvadratmeter nyt tag.

Publiceret 16 October 2012 08:00