Som foredragsholder er Catrine Engelgreen kendt for sin uformelle og selvironiske stil, og foredraget er pakket ind i humoristiske anekdoter fra Catrines eget liv.

Som foredragsholder er Catrine Engelgreen kendt for sin uformelle og selvironiske stil, og foredraget er pakket ind i humoristiske anekdoter fra Catrines eget liv.

Nyt netværk rykker ind i Hvidovre

Møde næste torsdag hos KLS med Catrine Engelgreen

Med knap 70 medlemmer efter blot fire møder, rykker det nye professionelle netværk On Business ind i Hvidovre. On Business har denne gang fået selskab af Catrine Engelgreen, der vil give en peptalk om humor og arbejdsglæde både på arbejdet og privat.

Efter et forrygende kick off med 75 gæster i Rungsted i august, og knap 70 medlemmer efter fire netværksmøder, rykker On Business nu til Hvidovre. Det sker torsdag den 25. oktober kl. 16.00 hos KLS Grafisk Hus, Jernholmen 42, Hvidovre, hvor Catrine Engelgreen giver en peptalk om humor på arbejdet. Better Place kører også ud med de lydløse elbiler Renault Fluence, som deltagerne kan prøvekøre. Samarbejde kan skabe vækst for alle, er filosofien bag det nye netværk. On Business håber, at selvstændige, erhvervsdrivende og ansatte i virksomheder i Hvidovre og omegn har lyst til at komme som gæst. - For alle i On Business¿ bestyrelse har netværket været afgørende for vores virksomheders vækst. Visionen med On Business er, at medlemmerne opnår givtige samarbejder, faglig sparring og i sidste ende også får flere kunder. Jo flere vi er, desto flere muligheder opstår der. Derfor håber vi også, at der kommer en masse nye ansigter fra Hvidovre, Avedøre og omegn, siger Dorthe Rudgaard, bestyrelsesformand i On Business. On Business er i sig selv et eksempel på, hvordan netværk kan skabe nye muligheder, når forskellige mennesker med hver sine kompetencer mødes. Som udgangspunkt kendte de syv bestyrelsesmedlemmer kun meget lidt til hinanden forud for opstarten, men med forskellige kompetencer blev netværket skabt i løbet af få måneder. Gæster gratis adgang - tilmelding på Onbusiness.dk. Mød også On Business på Facebook.

Publiceret 16 October 2012 09:00