Inge Thisted bød velkommen til 40 medlemmer af Ølgod & Omegns Whiskylaug fredag den 12. oktober med et stort udbud af mad, vin og Whisky. Foto Lene Memborg

Inge Thisted bød velkommen til 40 medlemmer af Ølgod & Omegns Whiskylaug fredag den 12. oktober med et stort udbud af mad, vin og Whisky. Foto Lene Memborg

Whiskylaug hyggede sig

Præcis kl. fem minutter over syv ankom en bus med medlemmerne af Ølgod og Omegns Whiskylaug til torvet i Ansager, hvor Smagsgalleriet ligger.

Af
/Schou

Kundearealet var i dagens anledning inddraget til whiskylaugets medlemmer og forsynet med et antal veldækkede borde, hvor der lige nøjagtigt kunne sidde de 40 medlemmer. De heldige, for der var godt og vel 60, der havde søgt om en plads til denne aften, som blev tildelt efter først til mølle princippet.
Inge Thisted Smagsgalleriet bød på whiskylaugets vegne velkommen, og selskabet skålede i en udsøgt whisky. Efterfølgende var der "tag selv" bord med fisk, krondyrsteg med tilbehør og som dessert petitfours og kaffe. Alt i Smagsgalleriets vanlige kvalitet.
Og så var der smagsprøver af mindst 10 forskellige mærker whisky, plus adskillige rom og cognacmærker, som ivrigt blev diskuteret ved bordene. Lydniveauet steg kendeligt i løbet af aftenen, men alt foregik pænt og ordentligt. Klokken præcis elleve holdt bussen igen for døren, og medlemmerne af Ølgod & Omegns Whiskylaug drog hjem til Ølgod efter endnu en medlemsaften rig på smagsoplevelser.

Publiceret 16 October 2012 10:00