Niels Lodberg scorede sit første mål for SønderjyskE, men det var desværre ikke nok.

Niels Lodberg scorede sit første mål for SønderjyskE, men det var desværre ikke nok.

Pyromani blev straffet

SønderjyskE havde chancerne, men manglende effektiviteten i Aa

Af
Af Peter Rasmussen

Træner Lars Søndergaard løftede allerede en advarende pegefinger efter første halvleg af lørdagens superligakamp i Aalborg. "Vi brænder alt for mange chancer," sagde han.
Og den manglende effektivitet kom til at koste. Det var nemlig de sortklædte gæster, der burde have haft alle tre point, hvis det var andel af chancer, der skulle afgøre det.
Men det nytter ikke at spille godt op ad banen, og tilspille sig store chancer, hvis ikke bolden ender i nettet. Selv den største chance af dem alle - et straffespark - tillod sønderjyderne sig at bænde.
Det var dog SønderjyskE, der kom først på tavlen. Niels Lodberg var trukket med frem, og elegant fik han scoret sit første mål i den lyseblå spilledragt.
Førringen holdt dog blot i to minutter, så fik AaB udlignet. Og da Nicklas Helenius bragte hjemmeholdet foran med få minutter tilbage, var der ikke meget at gøre. Med tre point mere på kontoen, kan nordjyderne nyde, at de indtager en delt førsteplads. Sønderjyderne kan tage en træls bustur hjem og ærgre sig over at for mange chancer blev brændt.

null

Publiceret 20 October 2012 19:13