Pigerne fra IBC vandt for fjerde år i træk DM titlen
Foto: Rune Holm Norup

Pigerne fra IBC vandt for fjerde år i træk DM titlen Foto: Rune Holm Norup

500 elever samlet til Handelsskole DM

Over to finaledage blev der i Lunderskov spillet masser af fodbold - og hos pigerne var det de lokale spillere der løb med sejren

Af
Anne Lind

Anne Andersen

For fjerde år i træk kunne pigerne fra IBC i Kolding løfte pokalen efter at have vundet finalen i udendørs fodbold ved Handelsskole DM. Finalen blev vundet med 2-1 over Thisted.
Deltagere til DM arrangementerne er elever på Handelsgymnasier (HHx) og Handelsskolernes Grunduddannelse (HG). I uge 38 blev der afholdt regionsstævner i fire forskellige byer, og det hele kulminerede med to finaledage for 12 drengehold og 12 pigehold.

Kolding går forrest

Det er ikke kun på banen at IBC Kolding går forrest, også som arrangør af stævner har de taget førertrøjen på:
- Vi har både været værter for indendørs- og udendørs fodbold, badminton og håndbold, fortæller Ib Vestergaard Jensen der sørger for alt det praktiske i forbindelse med afviklingen af stævnerne:
- I år har Kongsbergskolen været så søde at tilbyde, at eleverne fra de andre byer kunne overnatte der, så det har været alletiders. Og Lunderskov Boldklub har lagt baner til kampene og det har været rigtig fint, fortæller Ib Vestergaard der til daglig underviser på IBC.
Der afvikles Handelsskole DM i udendørs fodbold, indendørs fodbold, håndbold, badminton og golf. Og allerede til næste år er Kolding igen klar til at byde skoler fra resten af landet velkomne:
- Til februar skal vi afholde DM i håndbold, og det bliver stort. Der regner vi med, at det kommer mellem 1000-1500 elever og hjælpere. Heldigvis har vi jo en stor håndboldtradition i Kolding, så vi har rammerne til det, slutter Ib Vestergaard Jensen.

Publiceret 27 October 2012 12:00