Daniel Handberg Bond, René Madsen Bond og Steen Pedersen Bond med Bond-babe Bente 'Matas' Rasmussen til premiere på

Daniel Handberg Bond, René Madsen Bond og Steen Pedersen Bond med Bond-babe Bente 'Matas' Rasmussen til premiere på "Skyfall" i Nordborg Bio.

Bond ad libitum i Nordborg Bio

Af
Af Svend Mikael Larsen

James Bond er for mænd, og derfor var det kun for mænd, da Club Matas, Profil optik og Sportigan i Nordborg i går fredag inviterede til premiere på den nye James Bond film »Skyfall« i Nordbord Bio.
Det vrimlede derfor med James Bond'er i og omkring biografen på Holmgade i Nordborg. Enkelte bond-babes var der også, og det var i orden, for det var dem, der sørgede for martini'er og dufte-vand til Bond-folket. De har alle deres daglige gøremål i Matas, Profil Optik og Sportigan, men denne aften var de helt sikkert med til at kaste glans over arrangementet.
Billetterne til den særlige forestilling var i forvejen blevet revet væk på no-time, og salen var derfor stuvende fuld af forventningsfulde Bond-fans, og de blev helt sikkert ikke blev skuffede.
De onde fik prygl som fortjent, for sådan er det med den slags, men først måtte agent 007 gruelig meget igennem. Hele missionen var faktisk ved at gå vasken med uoverskuelige konsekvenser for hemmelige agenter verden over. Selve den britiske efterretningstjeneste blev angrebet, og da skurkene endda tog sig den frihed at smadre 007's Aston Martin, så blev det alligevel for meget for Bond, og tingene blev sat på plads.
Og dermed fik en vellykket og festlig aften i Nordborg Bio også denne gang en happy ending.

Der var usædvanligt mange James Bond'er blandt publikum fredag aften i Nordborg Bio.

Der var usædvanligt mange James Bond'er blandt publikum fredag aften i Nordborg Bio.

Publiceret 27 October 2012 12:00