En unik herskabsvilla

UGENS HUS: Velkommen til en smuk, majestætisk herskabsvilla med 255 kvadratmeter bolig fordelt på to plan på en 1818 kvadratmeter grund.
Ved ankomst til disse herskabelige rammer er man ikke et sekund i tvivl om, at her venter noget ganske unikt. Det røde tegltag med afvalmede kanter, de smukke zink-kviste, de hvide, pudsede facader med smagfuld, diskret ornamentering og friser langs kanterne. En klassisk ejendom i høj kurs - i går, i dag og i morgen.
Hvor end man kigger hen, er der smukke sider, smukke løsninger, som vitterligt bør opleves. De tre stuer en suite er i særklasse og vidner også om fordoms tid, hvor aristokratiet og herskaberne var begunstiget med særligt storslåede rammer.
Historiens vingesus kan også ses i de originale lofter – de er bevaret enten med deres smukke ornamentering eller de synlige, bærende bjælker, der i en varm træfarve giver kontrast til de hvide, moderne rammer.
Overalt i boligen er der hvidt, indbydende og lækkert. De smukke lyse gulve, de småsprossede ruder, de hvidmalede fyldningsdøre, de udskårne karme og de høje paneler sætter en sjælden eksklusiv ramme. Her er præsentabelt og imponerende, men på en hyggelig, rar måde. Ubetinget perfekte rammer at skabe og leve det gode liv.
Fra stuen er der direkte udgang til en skøn, stor træterrasse, der ligger oppe i niveau. En sommermorgen vil det være uforglemmeligt at slå dørene op og lade sol og fuglenes morgenkvidder sprede sig inden døre.
Morgenmaden kan let indtages udenfor, så man kan nyde de store vidder og arealer, der hører til ejendommen. De velvoksne træer, der omkranser grunden, og de store græsarealer gør haven til en egen, privat park.
Første sal rummer fire rigtigt dejlige værelser, hvor stilen er lige så gennemført og eksklusiv som i stueetagen. Det største værelse er omtrent 20 kvadratmeter og har hele tre vinduesfag, der lader lyset strømme ind. Lyse, dejlige værelser, hvor familiens børn vil stortrives med leg og lektier, med kammerater og familie.
En ejendom med 255 kvadratmeter bolig har også tre badeværelser, der ligesom resten af huset imponerer med smagfulde løsninger og smukke materialevalg.
Det ene badeværelse har sænket spa- og badekar, hvor man en aftenstund kan forkæle sig selv et afslappende bad - med stearinlys, en god, økologisk sæbe og så en halv time i de varme bobler.
Til huset hører også en lille kælder på 32 kvadratmeter med gode disponible rum, perfekt til hobby, fritid, værksted, vaskerum og opbevaring.
Nogle ejendomme trodser enhver beskrivelse – dette er en af dem og absolut et besøg værd.
Ejendommen er beliggende på Hovedgaden 28, Hårlev. Sælges gennem Lokalbolig i Køge. Tlf. 5663 0339.

Publiceret 27 October 2012 14:00