235 tilhørere var mødt op i SE-Arenaens VIP lokaler for at høre Hanne Bech Hansen fortælle.

235 tilhørere var mødt op i SE-Arenaens VIP lokaler for at høre Hanne Bech Hansen fortælle.

Mange ville høre "Perlemor"

Der var fuldt hus, da Hanne Bech Hansen gæstede Vojens for at fortælle om sit spændende liv

Der er ingen tvivl om, at tidligere efterretningschef og politidirektør, Hanne Bech Hansen, er en populær foredragsholder.
Det sås tydeligt onsdag aften, da 235 var mødt frem for at høre Hanne Bech Hansen - der i offentligheden blev kendt som "Perlemor - lagde vejen forbi SE Arena i Vojens, hvor hun fortalte spændende og medrivende om sit liv.
Fortællingen gik helt tilbage til skoletiden og den efterfølgende tid, hvor hendes forældre rådede hende til at få en uddannelse med de muligheder hun havde som pige, især det gode ved at få en god uddannelse også selv om hun snart blev gift og skulle gå hjemme og passe hjem og børn. Men med en god uddannelse mente forældrene at hun noget at falde tilbage på, når hun evt. senere hen blev skilt. Det blev dog ikke aktuelt idet hun havde 42 gode år med Jørn Bech Hansen inde han døde i 2002.
Hanne Bech Hansen fortalte også om arbejdet op igennem sin karriere helt til politidirektør alt sammen krydret med små sjove og morsomme henvisninger. Det specielle at være at være kvinde i en mandeverden krydret med små oplevelser fik hun hele salen til at grine og more sig over.
Hun fortalte også om sjove og spændende oplevelser ved de mange besøg af statsoverhoveder og de mange fester sammen med de samme statsoverhoveder og den kongelige familie blev også omtalt og krydret i hendes fortællinger.
I anden halvleg, efter kaffen, kom hun også ind på, at der nok var mindst ti i salen, der havde tænkt, at hun mindede meget om Ulf Pilgård, og hvorfor/hvordan denne monolog var opstået med forvekslingen Perker/Perlemor.
Der blev også tid til at fortælle om, hvordan det var at gå på pension, og hvorfor hun begyndte at skrive bøger.

Publiceret 27 October 2012 11:00