Nyuddannet hypnotisør åbner klinik i Køge

Dan Ørum tilbyder at hjælpe med problemer som højdeskræk, klaustrofobi og angst. Han har netop åbnet hypnoterapi-klinik på Margrethevej.

Af
Martin Rasmussen

KØGE: Hypnose er for mange et fag, der er omgivet af en vis mystik takket være en fordrejet fremstilling i en række film, men i virkelighedens verden er det en behandlingsform, der er i kraftig fremgang i Danmark, og som kan afhjælpe en række problemer med eksempelvis fobier og angst, lige som der også kan være hjælp at hente, hvis man for eksempel ønsker at holde op med at ryge.
Dan Ørum har netop åbnet en klinik i Køge, hvor han tilbyder hypnoterapi og NLP-terapi - det sidste betyder neurolingvistisk programmering og er en terapiform, der er egnet til at ændre tankemønstre og skabe personlig udvikling.
- Hypnose er en indre, fokuseret tilstand, hvor man er i stand til at arbejde meget koncentreret med en problemstilling. Det minder om, når man dagdrømmer eller den tilstand, man er i, når man er ved at falde i søvn, fortæller Dan Ørum om hypnosetilstanden, hvor man er ekstra påvirkelig og modtagelig over for forandringer, hvorfor det er egnet til at behandle en række forskellige problemer som eksempelvis højdeskræk eller klaustrofobi.
Dan Ørum er uddannet specialpædagog og NLP-terapeut - og nu altså nyuddannet hypnoterapeut - og gennem hele livet har han i forskellige sammenhænge arbejdet med problemløsning for andre mennesker. Hans nye klinik er åbnet på adressen Margrethevej 6 i Køge.
Læs mere om Dan Ørum og mulighederne ved hypnose på hjemmesiden www.hypnobehandling.dk.

Publiceret 27 October 2012 13:30