Cheftræner Lars Nedergaard, der er ses i en snak med assistent Peter Rasmussen, var rasende efter Team HK Køges store nederlag mod Ydun. (Arkivfoto: JCJ).

Cheftræner Lars Nedergaard, der er ses i en snak med assistent Peter Rasmussen, var rasende efter Team HK Køges store nederlag mod Ydun. (Arkivfoto: JCJ).

Team HK Køge:

En plet der skal vaskes væk

Af
Per Møller

HÅNDBOLD: Det er et revanchesultent mandskab, som Team HK Køges trænerduo Lars Nedergaard og Peter Rasmussen søndag eftermiddag kl. 15.00 sender på banen til hjemmekampen mod Dianalund/Tersløse.
Der er nemlig en meget stor plet som skal vaskes af fra sidste søndags udekamp mod BK Ydun, som sendte Team HK Køge hjem igen med en ordentlig lussing på 35-22, efter en kamp, som fik træner Lars Nedergaard helt op i det røde felt.
Den forløbne uge er indsatsen, eller mangel på samme, blevet snakket igennem og alle har givet hinanden hånd på, at nederlaget skal revancheres.
- Vi er jo ikke inde i en krise. Vi havde blot en kamp, som vi havde en meget skidt tilgang til og hvor vi aldrig fik et ben til jorden. Det er en kamp vi har lært meget af, fastslår Lars Nedergaard til Lørdagsavisen.dk.
- Der er blevet trænet godt igennem både mandag, onsdag og torsdag, så vi er fortrøstningsfulde for at vi kan komme på sejrskurs igen mod Dianalund/Tersløse der ligger lige efter os i tabellen - og som kommer til Køgehallen og meget gerne vil slå os, siger Lars Nedergaard der håber på, at Køgehallen igen vil danne en perfekt ramme om kampen med mange medlevende tilskuere, som kan give spiller det sidste afgørende rygstød for at sikre de to points.

Publiceret 27 October 2012 09:00