Rasmus og Michael Thomsen i lokalet, der i denne uge åbner som autoværksted, bilhandel og autoværksted.

Rasmus og Michael Thomsen i lokalet, der i denne uge åbner som autoværksted, bilhandel og autoværksted.

Brødre åbner nyt dæk- og autocenter

Rasmus og Michael Thomsen åbner forretning og værksted på Industrivej

Af
Peter Friis Autzen

På Industrivej 19, lige overfor genbrugspladsen, åbner brødrene Michael og Rasmus Thomsen i denne uge Thomsen Dæk- og Autocenter.
"I den seneste tid har vi knoklet for at gøre lokalerne klar. Der har været rigeligt at tage sig til," siger Rasmus Thomsen.
Han bliver manden i værkstedet, mens storebror Michael passer administrationen.
"Vi har allerede en hel del ordrer i bogen. Blandt andet fra folk, der har været nysgerrige og har spurgt, hvad vi egentlig var på vej med her i lokalerne. Og så er de glade for vores lave timepris," siger Michael Thomsen.
Forretningen vil dels handle med dæk og dels handle med brugte biler, samt være autoværksted.

Bilnørder

Både Rasmus og Michael er bilnørder. Tilsammen har de haft, eget og kørt 52 forskellige biler.
"Min første bil var en Mascot, som jeg købte, da jeg var 16. Så gik jeg og pudsede på den, indtil jeg var gammel nok til at køre den. Siden har jeg haft 30 andre biler," siger Michael.
"Jeg fik min første bil, da jeg var 17 år. Så satte jeg den i stand, indtil jeg var gammel nok til at køre. Det var en Golf 3. Siden har jeg haft 20 andre biler," siger Rasmus.
Rasmus tog konsekvensen af bil-nørderiet og uddannede sig som automekaniker. Og efter at have arbejdet for andre i nogle år, slår han sig nu sammen med storebroderen for at etablere sit eget. Med familienavnet på skiltet, naturligvis.

Publiceret 01 November 2012 07:00