Årets Ellerevy modtages med masser af latter på publikumspladserne.

Årets Ellerevy modtages med masser af latter på publikumspladserne.

Ellemarken fik et godt grin

Publikum var begejstrede til generalprøven på årets Ellerevy. - Det gør godt at grine af de lidt tunge ting i hverdagen, sagde beboer.

REVY: - Man ved jo aldrig, hvad der kan ske her i Ellemarken, så jeg har ladet mine håndbremser med kanyler, hvis jeg skulle støde ind i et bandemedlem, siger en ældre dame.
Hun kommer ind på scenen krumbøjet over sin rollator med paryk under cykelhjelmen. I kurven foran har hun et arsenal af tegnestifter til at pifte bøllernes knallerter, slebne strikkepinde til at stikke dem bagi og en medister med strøm i til at grille deres kamphunde.
- Pas nu på, når I går hjem, råber den nervøse dame ud til publikum, der svarer igen med et latterbrøl.

Grin giver sammenhold

Dette års udgave af Ellemarkens helt egen revy byder på gode grin af både områdets beboere, afdelingsbestyrelse, Køges politikere og regeringen. Efter forestillingen åbnede frivillige beboere for baren, mens "køkkenholdet" havde sørget for hjemmebagt kage og kaffe til hyggen i Ellehusets café.
- Jeg synes det var rigtig sjovt. Det betyder meget at grine sammen. Det tror jeg styrker forholdet mellem os beboere, siger Barzan Haj Abdo, der har boet i Ellemarken i to år.
Anja Wickelgren og hendes søn har boet i Ellemarken i seks år og har hvert år set Ellerevyen, som de synes er en rigtig festlig tradition. Men det er også mere end et godt grin.
- Ellemarken er jo et lidt tungt boligområde, så det er godt at få vendt tingene lidt og grint af det. Det giver ligesom et løft og et bedre sammenhold, forklarer hun.

Publiceret 01 November 2012 10:00