Adm. direktør Søren Colding (tv) klipper snoren til supporternes nye klubhus. (Foto. Jens Madsen).

Adm. direktør Søren Colding (tv) klipper snoren til supporternes nye klubhus. (Foto. Jens Madsen).

Festlig indvielse af "Svanernes" klubhus

INDVIELSE: Før hjemmekampen mod Skive IK i weekenden indviede HB Køge Support "Svanerne" sit nye klubhus på SEAS NVE Park.
Den officielle indvielse skete kl. 13.00, hvor adm. direktør i HB Køge, Søren Colding, klippede snoren til det nye klubhus over sammen med bestyrelsesmedlem i fanklubben, Allan Berg. Som indflyttergave medbragte Søren Colding en signeret spillertrøje i glas og ramme.
- Det er vigtigt at forene alle gode kræfter i arbejdet med at løfte HB Køge. Fanklubben er vigtig del af HB Køge, og derfor glæder jeg mig over, at vi kan tilbyde fanklubben de nye faciliteter, sagde Søren Colding i forbindelse med indvielsen.
Senere på dagen var der mulighed for at få stillet den lille sult, da der blev serveret pølser med brød, som kunne skylles ned med de øl, som fanklubben forærede medlemmerne.
Der var også lidt til den søde tand, da HB Køge Cheerleaders dukkede op med en indflytterkage fra Cafe Ruinen i Brogade i Køge. Både kage og cheerleaders var vældigt populære hos de fremmødte fans.
Blandt de mange fremmødte på dagen var også Svante, sportsdirektør Per Rud og fankoordinator Jesper Housgaard.
- Det nye klubhus vil være det naturlige samlingspunkt for alle de mange spændende fanaktiviteter, der skal løbe af stablen i den kommende periode. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde med fanklubbens bestyrelse om at få udviklet og løfte fankulturen i klubben, sagde Jesper Housgaard ved indvielsen.
Det var en meget glad formand for fanklubben, Dennis Hedegaard, som i en stille stund efter arrangementet kunne samle op på dagen.
- Vi er utroligt glade for og stolte over den støtte og opbakning alle har vist os i dag. Med det nye klubhus har vi skabt grundlaget for at kunne betale tilbage i form af endnu større støtte til holdet og en endnu bedre fankultur omkring klubben.
Se de mange festlige billeder fra indvielsen på www.hbkoge.dk.
pm

Publiceret 01 November 2012 10:30