Gå for den gode sag i morgen

Julemærkemarchen i morgen tager dig med ud i den friske luft.

Af
Af Lene Dalsgaard

Julemærkemarchen er i år planlagt til i morgen søndag den 2. december.
Marchen er til fordel for Julemærkehjemmene og der marcheres 5 eller 10 kilometer, over hele landet.
I Varde begynder turen ved Det Gamle Posthus ved Varde Banegård.
Turen går langs åen og rundt i Varde by, og slutter igen ved Det Gamle Posthus, hvor der bliver sat borde og bænke op, og hvor man kan købe kaffe og varm kakao efter turen.
Her er der også lejlighed til at snakke med bestyrelsen for marchforeningen Landstrygerne, der har arrangeret machen i Varde.
Det koster 55 kroner at gå med, hvis man gerne vil have en medalje efter bedriften, 25 kroner hvis man vil nøjes med et diplom og 15 kroner, hvis det bare er gåturen der trækker.
"Vi håber selvfølgelig at der kommer rigtig mange igen i år, indtil videre er der kun 30 der, har meldt sig til , men man kan også barre møde op på dagen hvis man gerne vil være med til at støtte den gode sag," siger Lene Hansen fra Landstrygerne.
Pengene fra Julemærkemarchen går nemlig til julemærkehjemmene i Danmark, som yder en stor og vigtig indsats for at hjælpe overvægtige børn til et sundere liv.
"Det afhænger selvfølgelig af vejret, men hvis det bliver godt vejr, håber vi på, at der kommer godt 100 til marchen," siger Lene Hansen.
For-tilmeldingsfristen løb ud den 15. november, så nu melder man sig bare til ved startstedet.
Sidste år gav Julemærkemarchen i Varde et overskud på 3000 kroner. Har man taget lidt ekstra penge med, er der også mulighed for at yde et ekstra bidrag.

Publiceret 01 November 2012 14:00