Spar på energien. Hør om alle muligheden til energimødet hos XL-BYG CF Køge – og få hjælp til projektet.

Spar på energien. Hør om alle muligheden til energimødet hos XL-BYG CF Køge – og få hjælp til projektet.

Gratis energimøde i XL-BYG CF Køge

XL-BYG CF Køge inviterer boligejere til møde om de mange muligheder for energirenovering af huset.

ENERGIMØDE: Mange boligejere drømmer om solceller, om at energirenovere huset med nye vinduer eller noget helt tredje.
Fælles er, at de ønsker at spare penge på energiregningen. Det kan dog være svært at få sat handling bag tankerne. XL-BYG CF Køge vil med et gratis energimøde gøre det nemmere at komme godt i gang.
Tirsdag den 13. november inviterer XL-BYG CF Køge til gratis energimøde. Mødet afholdes i konferencelokale hos Køge Golfklub, Gl. Hastrupvej 12 i Køge. På mødet er der fokus på det store energisparepotentiale, der ligger i danske boliger. Mange boligejere er allerede godt i gang med at finde måder at spare på energien.
Det er der nemlig god økonomi i. Nu kan man så få nogle gode råd til at komme videre med projektet.
- Vores kunder kommer til os med alle typer af energibesparende projekter, så vi ved, at energiområdet er noget, man interesserer sig for i Køge. Til energimødet den 13. november kommer en række af vores leverandører og giver uddybende information om blandt solceller, vinduer, døre og efterisolering. Det kan gøre energiprojektet mere overskueligt, fortæller marketingchef Pernille Olsen fra XL-BYG CF Køge.
Generelt er energiprojekter i den større ende af skalaen - til gengæld er det også en investering i fremtiden, der kan tjene sig hjem igen. Det betyder under alle omstændigheder, at der ligger mange overvejelser bag projektet. Det ved man i XL-BYG CF Køge, hvor der helt overordnet er stort fokus på energiområdet.
Det betyder udover det gratis energimøde i november, attraktive tilbud på energirigtige produkter og muligheden for at energitjekke sin bolig til en favorabel pris. Med et energitjek sikrer boligejeren, at det er de rigtige områder i boligen, der renoveres for at opnå de optimale energibesparelser.
Læs mere om energi og energimødet på www.xl-byg.dk/em.
Tilmeldingen til mødet sker i XL-BYG CF Køge på tlf. 5665 0024.

Publiceret 01 November 2012 16:15