"Det er vigtigt for hvalpe og unghunde at udvikle sit hundesprog," fortæller Frede Pedersen fra DCH i Vojens.

Hundeklub er nu officiel

Danmarks Civile Hundeføreforening - DCH - har optaget den ny klub i Vojens i sit fællesskab

Af
Peter Rasmussen

Efter godt et halvt års ihærdigt arbejde, har den nyetablerede hundeklub i Vojens, nu kunnet ansøge Danmarks Civcile Hundeføreforening - DCH - om optagelse, og er blevet godtkendt.
"Det er vi godt tilpas med," siger formand Frede Pedersen, der kan fortælle at bestyrelsen er godt i gang med at søge landzonegodkendelse således at der kan opstilles et redskabsskur samt et mindre klubhus på pladsen ved Overgårdsvej og Dyssebakken i Vojens, hvor hundetræningen foregår. Det er også her klubbens nyeste tiltag er opstillet:
"Vi har bygget en hvalpegård. Det er et område på 10 x 20 meter, som er indhegnet. Her kan hvalpe og unghunde lege på deres egne præmisser. Det er meget vigtigt for en hunds udvikling, at den får lov at udvikle sit "hundesprog". Og det gør den i leg med andre hunde," fortæller Frede Pedersen.
"Vi har været så heldige at to venlige sponsorer - Davidsen og Bilhuset Vojens - er gået sammen om at give os den nye hvalpegård. Det er vi selvsagt meget taknemmelige for, siger formanden.

Fotografens hund, Charlie, tester den nye hvalpegård.
Foto: Thomas Hoffmann

Fotografens hund, Charlie, tester den nye hvalpegård. Foto: Thomas Hoffmann

Publiceret 01 November 2012 11:00