The Eclectic Moniker spiller fredag den 9. november på Pitstop

The Eclectic Moniker spiller fredag den 9. november på Pitstop

Lokal Heroes konkurrencen er afgjort

Suzann & The Davies varmer op for The Eclectic Moniker på Pitstop fredag 9/11

The Eclectic Moniker er med i Local Heroes-projektet og får således besøg af vinderen af konkurrencen som et opvarmningsjob for bandet. Konkurrencen er afgjort og vinderen blev lokale Suzann & The Davies. Læs om konkurrencen her: https://apps.facebook.com/localheroes-app/bands
Der er dømt ung rockenergi og rendyrkede popmelodier fra Suzann and the Davies' første single " Addiction", der ligesom de øvrige numre fra bandets kommende Ep er produceret af Jacob Hansen ( Volbeat, Duné og the Storm )
I front for bandet er Laura Lundfold, hvis klokkeklare og powerfulde vokal smyger sig om de tungt rockende guitar-riffs, trommegange og bas-grooves og tilfører den insisterende, rå og pompøse stil en lækker og indtrængende feminin skrøbelighed.
Når det lokale opvarmingsband er gået af scenen betrædes den af The Eclectic Moniker. Bandet har med deres særegne calypsoprægede (og måske lidt Simon & Garfunkel inspirerede) lyd, og hittet "Easter Morning", vundet en bred folkeskare af fans. Og nu er turen altså kommet til Pitstop.

Publiceret 01 November 2012 08:00