Omfattende tyveri fra kælderrum i Skovparken

Tirsdag og onsdag har ukendte gerningsmænd begået en række indbrud i kælderrum i Skovparken. I alt er de brudt ind i seks kælderrum, og de er kommet ind ved dels at smadre vinduer og dels at bryde døre op.
Der er endnu ikke overblik over det totale tyveri, men fra to af rummene er der stjålet i hvert fald to bådmotorer, en kommode, et musikanlæg og værktøj.
Det er imidlertid ikke det eneste indbrud, Kolding Politi har registreret det seneste døgn. På Rylevej hørte vidner onsdag aften en rude blive knust, hvorefter de så tre personer løbe fra stedet. Den ene bar en grå sweatshirt, den anden en sort trøje og den tredje en rød hættetrøje. Kolding Politi sendte en politipatrulje til stedet men fandt ingen gerningsmænd.
På Haderslevvej har tyve onsdag aflistet en rude til en beboelse, hvorefter de er stukket af med kontanter, en bærbar computer, et digital kamera og en ekstern harddisk. Ligeledes i går er der begået indbrud på Mølleparken i Lunderskov, hvor tyvene har brudt et vindue op. Der er stjålet smykker og ure. Endelig er der på Januarvænget stjålet kontanter fra en villa, hvor tyvene er kommet ind ved at afliste en rude. Indbruddet er sket tirsdag.
 

Publiceret 01 November 2012 10:45