Per Christian Frost på Tobakken i aften

Det er altid rart at byde velkommen til en koncert med en af Danmarks igennem tiderne bedste og mest markante guitarister, Per Chr. Frost.
Ingen guitarist kan komme op med et CV som den gode hr. Frost, og listen af navne i dansk rock musik, der igennem de sidste 35 år har gjort brug af den sympatiske århusianers færdigheder, er alvorlig lang.
Der har indtil videre været mange high-lights i karrieren, men de mange år i rockbandet GNAGS, som i flere år placerede sig som Danmarks største rockband, må nødvendigvis være toppen! Per har ved siden af sine mange projekter, og når tiden har været til det, beskæftiget sig med sit soloprojekt, hvor det er blevet til 6 album udgivelser og et hav af turnéer, hvor ham og en stribe musikalske legekammerater har ladet musikken komme i højsædet! Det er også tilfældet på denne turné, hvor det er Lars Daugaard der spiller på trommer, Peter Dencker der sidder bag div. keyboards og Henrik Møller der slår bassen, alle etablerede musikere på den danske rockscene.
Torsdag 1. november kl. 20.00

Publiceret 01 November 2012 13:30