Det første opgør mellem SønderjyskE og KIF Kolding København blev en dramatisk affære. Returopgøret er udvalgt til tv-kamp. Arkivfoto: Jens Christiansen. JCfoto.dk

Det første opgør mellem SønderjyskE og KIF Kolding København blev en dramatisk affære. Returopgøret er udvalgt til tv-kamp. Arkivfoto: Jens Christiansen. JCfoto.dk

Syddansk opgør spilles i Brøndby

Kampen mod KIF Kolding København bliver tv-kamp og spilles alligevel i Brøndby. Den 15. november er der tv-kamp mod Team Tvis Holstebro

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE er på vej til at blive tv-darlings.
I hvert fald når holdet op på fire tv-kampe i efterårssæsonen.
Holdet har allerede spiller tv-kamp hjemme mod Kolding og ude mod Viborg. SønderjyskE havde to tv-kampe hele sidste sæson.
De to nye tv-kampe spilles begge på udebane mod hhv. Team Tvis Holstebro og KIF Kolding København.
Det betyder, at kampene er flyttes i forhold til den oprindelige spilleplan. Og det betyder også, at kampen mellem KIF Kolding København og SønderjyskE alligevel spilles i Brøndby.
KIF havde bedt om at kampen, der oprindeligt skulle være spillet lørdag den 15. december, blev flyttet fra Kolding til Brøndby, men det modsatte SønderjyskE sig på grund af et sponsorarrangement samme dag i Fredericia. Da kampen nu er blevet en tv-kamp og flyttet til onsdag den 12. december, har SønderjyskE valgt at acceptere flytning.
Kampen mod KIF Kolding København spilles derfor i Brøndby Hallen onsdag den 12. december, og den kan følges direkte på TV 2 sport kl. 20.00.
Så længe behøver man dog ikke vente for at SønderjyskE på skærmen. Allerede torsdag den 15. november spiller SønderjyskE tv-kamp mod Team Tvis Holstebro.
Kampen spilles i Gråkjær Arena, og den kan følges på TV2 Sport fra kl. 20.30.

Publiceret 01 November 2012 13:00