Ernæringsekspert Christian Bitz sparker motivationen i top hos deltagerne i Køge På Vægten.

Ernæringsekspert Christian Bitz sparker motivationen i top hos deltagerne i Køge På Vægten.

Christian Bitz leverer peptalk til deltagere

Deltagerne i Køge på Vægten kan se frem til at få en motiverende peptalk fra ernæringseksperten Christian Bitz.

MOTIVATION: Ved åbningsarrangementet for Køge På Vægten den 12. januar i Køgehallen kan deltagerne blandt andet se frem til at møde ernæringseksperten Christian Bitz, der har lovet et komme forbi og være med til at sende motivationen helt til tops hos deltagerne med en solid peptalk ud fra hans devise: "Luk munden og let røven".
Christian Bitz er foredragsholder, forfatter og ernæringsekspert, og han giver på underholdende vis konkrete redskaber til at opnå den sunde livsstil.
Han er fast ernæringsekspert på Go' Morgen Danmark på TV2 og det nye stjerneskud på den danske foredragshimmel.
Hans mission er klar: sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper.
Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere.
Han er uddannet cand.scient. i human ernæring og forskningschef på Herlev Hospital. Hans tre bøger: Bitz din Sundhed, Bitz dit Køkken og Verdens Bedste Kur har alle toppet bestsellerlisterne og har solgt mere end 70.000 eksemplarer på bare to år. Han er desuden fast klummeskribent i Berlingske og iForm.
I sit nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultrakonkret og overkommelig guide til et sundere liv. Deltagerne motiveres til den handling, der giver dem et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for den stigende madfrygt.
En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.
Christian Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.

Publiceret 15 November 2012 15:15