Danseren Mie Moltke danser zumba ved indvejningsarrangementet for Køge på Vægten. (Arkivfoto: JCJ).

Danseren Mie Moltke danser zumba ved indvejningsarrangementet for Køge på Vægten. (Arkivfoto: JCJ).

Mie Moltke danser zumba med deltagerne

Vær med i Køge på Vægten og få sved på panden til en omgang zumba med danseren Mie Moltke ved indvejningen den 12. januar.

KØGE: Vi kender alle sammen smukke og altid smilende Mie Moltke fra tv-programmet Vild med Dans, men det er måske de færreste, der ved, at hun er opvokset i Køge, hvor hun trådte sine barnesko - eller måske rettere dansesko - indtil hun som 21-årig drog til London for at påbegynde sin professionelle karriere.
Og nu kan man møde hende i Køge igen, for Mie Moltke har nemlig sagt ja til at komme og danse med alle deltagerne i slankekonkurrencen Køge på Vægten.
Hun kommer således og laver zumba for alle deltagerne til indvejningsdagen den 12. januar, som skyder hele konkurrencen igang. Her er der zumbadans fra omkring klokken 15.15.
At danse er en livsstil, og det at være med i Vild med Dans kan føre til rigtig mange spændende ting. Mie Moltke blev således sidste år gift med en af sine dansepartnere, skuespilleren og coachen Lai Yde, og i dag driver de sammen virksomheden SoulHouse i det gamle Dansens Hus på Nørrebro.
Her bliver der først og fremmest undervist i dans, men man tilbyder også lederkurser m.m., og Mie Moltke har selv udviklet et fantastisk populært koncept under navnet "Feminine Flow", der blandt andet styrker kursisternes vitalitet.
Lige meget hvor Mie dukker i landet med sine Zumba-arrangementer, trækker det fulde huse. Hun har derfor også fyldt Køges sportshaller den ene gang efter den anden, og når musikken starter er det faktisk umuligt at stå eller sidde stille, så der er noget at se frem til i januar.
Når hun kommer og giver opvisning i Køge til januar vil der garanteret være fart over feltet.
Zumbaen, der tilbydes af stort set alle danseskoler og fitness-centre, er kommet for at blive, og dem der endnu ikke har oplevet den fantastiske motivation og gejst man nærmest beruses af på et fyldt dansegulv, har virkelig noget til gode.

Mie Moltke.

Mie Moltke.

Publiceret 25 November 2012 17:30