Nephew kommer til Jelling.

Nephew kommer til Jelling.

Nephew spiller på Jelling Musikfestival

Simon Kvamm og co. giver intens hjertemassage på Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival har offentliggjort det første navn på programmet til den 25. festival i rækken, der foregår 23-26. maj 2013. Det er Nephew, der kun spiller 8-9 sommerjobs herhjemme i 2013, og er et af de mest ønskede bands blandt publikum. Nephew hærger lige nu hitlisten med deres femte studiealbum, Hjertestarter, der røg direkte ind på førstepladsen på albumhitlisten.
Nu kan publikum så også glæde sig til en intens omgang hjertemassage på Jelling Musikfestival. Nephew har været her før - og det har været kærlighed fra den allerførste strofe, fortæller Lars "Charlie" Mortensen fra Jelling Musikfestival.
"Publikum har givet sig 100 procent – og Nephew har kvitteret med medrivende koncerter med en perlerække af mindeværdige momenter, fest, stort show og hits på stribe. Nephew er indbegrebet af dansk rockmusik i det nye årtusinde og har status som et af Danmarks største rockorkestre netop nu. De er topaktuelle med nyt album, Hjertestarter, der indeholder en række nye numre, der nok skal gå hen og blive klassiske på linje med Nephews øvrige bagkatalog. Vi glæder os meget til at præsentere dem i Jelling og opfylde et af publikums helt store ønsker," siger Lars "Charlie" Mortensen.
Som coveret til det nye album viser, har Nephew sat sig selv på spil med deres nye udgivelse "Hjertestarter." De har kastet sig ud i en ny mere personlig stil, og mens anmelderne har været meget delte og givet alt fra 2 til 5 stjerner, så tager publikum rigtigt godt imod det nye udspil. "Hjertestarter" er gået direkte på 1. pladsen på albumhitslisten med et salg, der er næsten tre gange så højt som nummer 2 - og det på bare tre salgsdage. "Hjertestarter" er dermed det femte Nephew-album i træk, der er gået direkte på førstepladsen.
Nephew er Simon Kvamm (vokal & keyboards), Kristian Riis (guitar & kor), Kasper Toustrup (bas), Rene Thalund (keyboard) og Søren Arnholt (trommer & kor).
Læs mere på www.jellingmusikfestival.dk.

Publiceret 05 December 2012 10:30