(Colourbox).

(Colourbox).

Firmaidræt Køge finder vægten frem

Kan du ikke deltage på indvejningsdagen til Køge på Vægten, så kan du i stedet blive vejet hos Firmaidræt Køge i Ravnsborghallen.

Af
Martin Rasmussen

VÆGT: Den store indvejningsdag til Køge på Vægten er lørdag den 12. januar i Køgehallerne mellem klokken 15 og 18.
Men hvis man ikke har mulighed for at møde op og være med denne dag, så skal man ikke fortvivle: Man kan sagtens alligevel nå at være med i den store vægttabskonkurrence.
Hvis man er forhindret i at møde op lørdag den 12. januar, så kan man nemlig i stedet blive vejet torsdag den 10. januar eller mandag den 14. januar hos Firmaidræt Køge i Ravnsborghallen - begge dage i tidsrummet fra klokken 18 til 20.
Det koster 100 kroner pr. person at deltage - i alt 500 kroner pr. hold. Alle deltagere bliver kontrolvejet ved start, og bliver derefter tildelt indeks 100. Din nøjagtige vægt vil på intet tidspunkt fremgå andet end i indeks, og det vil derfor kilomæssigt være anonymt at deltage.
Holdene skal herefter vejes hver uge, og alle holds fremgang kan følges på hjemmesiden www.køgepåvægten.dk, hvor man i øvrigt også kan læse mere om konkurrencen og finde gode kost- og motionsråd.

Publiceret 30 December 2012 06:30