Har du hørt at...

Kort nyt om en masse forskelligt.

...Midt i en tid med modvind i branchen, går ejendomsformidler Søren Andersen (Andersen-Group, Esbjerg), og Advokat Henrik Nøhr (Hviid Erhvervsadvokater, Kolding) sammen om salg og vurdering af danske ejendomme. Primært vil der være tale om ejendomme på landet, eller som det udtrykkes: "Alt uden for byskiltet".

...Bager-Svend, der har til huse i Frodesgade, er begyndt at lave brød på rent spelt og uden mælk, så folk, der ikke kan tåle hvede eller mælk, kan spise friskbagt bagerbrød hver dag.

...Falck og Zonen er dansk redningshistories altoverskyggende rivaler. Den 1. januar 2013 er det 50 år siden, at de to redningskorps begravede stridsøkserne – også i Esbjerg.

...Når mindre erhvervsdrivende i Esbjerg skal bruge byttepenge til forretningen, slipper de for turen til banken. Erhvervskunderne i Danske Bank kan nu oprette en møntaftale på bankens hjemmeside, hvor de kan vælge mellem tre møntpakker. Den mindste indeholder mønter for 940 kr. og den største for 3.560 kr. Bankernes Kontantservice leverer og afhenter på den erhvervsdrivendes forretningsadresse hver 14. dag.

...Forfatteren Teddy Vork fra Tjæreborg har udgivet romanen "Ex", der foregår i Esbjerg, hvor han selv har boet. Man følger hovedpersonen Edmund, der bor sammen med sin psykisk syge kone og to-årige søn, men samtidig er begyndt at se sin ekskæreste Regitze, der er død.

...Den optimale temperatur i et soveværelse er cirka 18 grader, og at søvn er en af de vigtigste faktorer for at opretholde et godt immunforsvar, hvilket er ekstra vigtigt i en tid, hvor influenzaepidemien er under opsejling.

... Esbjerg-kunstneren Randi Holmgaard Hundebøll har oprettet hjemmesiden randikunst.dk, hvor det er muligt at tage en rundtur i hendes mangfoldige galleri af billeder, alle inspireret af Vestjyllands natur, rejser til Afrika og oplevelser fra hverdagen.

...2012 ser ud til at være et af de bedste år for rygestop nogensinde. 120.000 rygere blev eks-rygere, og de fleste rygere har planer om at stoppe.

Publiceret 01 January 2013 09:45