Nu kan man sætte kost og træning i system med svømmeklubbens nye app.

Nu kan man sætte kost og træning i system med svømmeklubbens nye app.

Svømmeklub bag ny app

Ny app fra Haderslev Svømmeklub sætter kost og motion i system

Af
Peter Rasmussen

Haderslev Svømmeklub arbejder konstant på at sikre større og bedre sundhed, glæde og udvikling for klubbens mange medlemmer. Desuden forsøger klubben så godt som overhovedet muligt at støtte op om Haderslev Kommunes arbejde med at få endnu sundere borgere.
Som en af de allerførste idrætsklubber i Danmark overhovedet, har Haderslev Svømmeklub, takket være økonomisk støtte fra projekt ?Haderslev i bevægelse?, fået udviklet klubbens helt egen App, som fra januar 2013 tilbydes alle klubbens medlemmer.
"App"en har Haderslev Svømmeklub valgt at kalde ?HSK-Life?. Det er et gratis digitalt sundhedsprogram til alle medlemmer i Haderslev Svømmeklub m. Fl," fortæller Børge Koch fra svømmeklubben og fortsætter:
"?HSK-life? mobilapplikationen støtter og hjælper brugerne til at indarbejde sunde og gode vaner i dagligdagen. Programmet beregner et personligt sundhedsforløb til brugerne og hjælper dem med at opnå målsætninger og få et sundt liv med mere energi."
Sundhedsprogrammet leverer motiverende kommunikation til brugerne med gode råd og feedback, der er tilpasset den enkeltes personlige sundhedsfor-løb, udvikling og fremgang.
"?HSK-mobil? mobilapplikationen indeholder masser af spændende tests, quizzer samt viden om kost, motion, rygning og velvære. Som bruger kan man benytte nogle af de mange sunde og lette madopskrifter, se inspirerende madvideoer eller finde trænings- og genoptræningsøvelser," fortæller Børge Koch:
"Med ?HSK-Life? lige ved hånden er man rigtig godt rustet til at opnå sunde vaner og indfri egne mål og forventninger. Det er et effektivt redskab til den, som gerne vil tabe sig, vedligeholde sin vægt, komme i bedre form, få mere overskud eller blot leve sundere," siger han.

Publiceret 01 January 2013 03:00