Billedet her er fra en efterårskoncert i Lagoniskolens aula. Denne gang skal Vojens Brass Band spille i Vojens Kirke.

Billedet her er fra en efterårskoncert i Lagoniskolens aula. Denne gang skal Vojens Brass Band spille i Vojens Kirke.

Vojens Brass Band i Vojens Kirke

Der venter en dejlig koncertoplevelse den 8. januar i Vojens Kirke

Af
Sven Møller

Tirsdag den ottende januar vil kirkerummet i Vojens fyldes med dejlige messingtoner. Vojens Brassband vil levere et dejligt nytårsprogram, som et forhåbentligt talstærkt publikum vil bakke op om. Det er ikke en tradition, at Vojens Brass Band holder nytårskoncert i kirken, men masser af mennesker kender orkestret gennem mange år, hvor et euforiskt publikum igen og igen har været ved at lette taget i forskellige koncertlokaler, når orkestret har givet deres traditionelle forårs- og efterårskoncerter. Både i den tid, da det var Brd. Grams orkester og senere Vojens Brassband.
Orkestrets leder, Jens Christian Lietzen, har gennem mange år kælet for den runde brassband lyd, og det skal publikum glæde sig til. Kirkerummet er ganske enkelt ideelt som klangbund for den slags musik. På sin vis oplever man en smuk orgelklang blot fremført af messinginstrumenter.
Jens Christian Lietzen har sammen med musikudvalget sammensat en festlig nytårsbuket som en gave til sit publikum. Det kan godt være, kirkebænke kan være hårde at sidde på. Frygt ikke. Vojens Brass Band vil få folk til at svæve.

Publiceret 01 January 2013 07:00