På lørdag den 5. januar kl. 10 - 15 er der igen loppe- og kræmmermarked i Kvaglundhallen, og igen kan man melde alt udsolgt af stande. Arkivfoto: Rune Weitling

På lørdag den 5. januar kl. 10 - 15 er der igen loppe- og kræmmermarked i Kvaglundhallen, og igen kan man melde alt udsolgt af stande. Arkivfoto: Rune Weitling

Kvaglundhallen:

Stedet for en god nytårshandel

Mange nye stande (igen udsolgt) åbner mulighed for en god handel

På lørdag den 5. januar kl. 10 - 15 er der igen loppe- og kræmmermarked i Kvaglundhallen, og igen kan man melde alt udsolgt af stande. Både nye og tidligere udstillere øger muligheden for, at der er noget for enhver smag. Til markedet på lørdag har udstillerne atter vist stor interesse for at være med, og mange af dem er nye i forhold til de seneste markeder.
"Vi er glade for, at både nye og tidligere udstillere er med," siger halbestyrer Carsten Hille og fortsætter:
"Det betyder nemlig, at publikum får endnu større mulighed for at finde de ting, som netop de enkelte går efter."

Muligheder for en god handel

Her i det nye år, hvor julen måske har tæret lidt af budgettet, er der ekstra grund til at se sig for og få mest muligt for pengene. En af mulighederne herfor er et loppe- og kræmmermarked, der jo har til formål at skabe basis for, at både købere og sælgere bliver tilfredse og at begge parter synes, at de har gjort en god handel.
"Vi har indtryk af, at mange har fundet ud af, at disse muligheder er til stede ved vores markeder i Kvaglundhallen. Det er vi naturligvis glade for, og vi vil gøre vores til, at folk også fremover kan gøre mange gode handler," siger Carsten Hille.
Loppe- og kræmmermarkederne i Kvaglundhallen fortsætter hver måned frem til og med april 2013, hvorefter de udendørs markeder tager over, før der igen startes op i vintersæsonen 2013/14.

Publiceret 01 January 2013 12:00