"Vores bruttoavance er godt 23 pct. og årets resultat er 14,8 mio. kr. før skat mod 14,4 mio. kr. i regnskabsåret før. Vi betragter resultatet som tilfredsstillende i et vanskeligt marked", siger tømmerhandler Povl Davidsen.

Davidsens Tømmerhandel i fremgang

Under finanskrisen er det lykkedes virksomheden at øge omsætningen med godt 56 procent

Til trods for den generelle tilbagegang under finanskrisen kan Davidsens Tømmerhandel med afdeling i Fredericia for fjerde år i træk præsentere et årsregnskab med fremgang.
"I regnskabsåret 2011/12 har vi rundet en milliard i omsætning. I regnskabsåret 2008/09 var omsætningen 645 mio. kr. Under finanskrisen er det altså lykkedes os at øge omsætningen med godt 56 procent. Det kan vi jo ikke klage over, eftersom branchen som helhed har oplevet en markant tilbagegang i omsætningen i samme periode," siger tømmerhandler Povl Davidsen.
Afdelingen i Fredericia blev overtaget for to et halvt år siden, og den tegner sig for en stor del af fremgangen for Davidsen. Siden overtagelsen er omsætningen mere end fordoblet. I samme periode er antallet af ansatte vokset fra 33 til nu 48 medarbejdere.
"Den enorme fremgang i omsætningen og fordoblingen i antallet af kunder viser, at det var godt for Fredericiaområdet at få skærpet konkurrence inden for byggemarked og trælast," mener Povl Davidsen.
Årets resultat er 14,8 mio. kr. før skat mod 14,4 mio. kr. i regnskabsåret før.
"Vi betragter resultatet som tilfredsstillende i et vanskeligt marked," siger Povl Davidsen.
Den stigende omsætning afspejler sig også i antallet af ansatte. Mens der i 2007 var 250 ansatte, var antallet 411 medarbejdere i det netop afsluttede regnskabsår.
I december 2012 åbnede Davidsen en ny filial i Brørup med yderligere 25 ansatte. Herudover er Davidsen repræsenteret med trælast og byggemarked i Vojens, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Toftlund, Fredericia og Odense.

null

Publiceret 10 January 2013 08:00