Frisørmester Maria Bjødstrup Quist glæder sig til udfordringen som dommer ved de nordiske frisørmesterskaber.
Foto: Mette Henriksen

Frisørmester Maria Bjødstrup Quist glæder sig til udfordringen som dommer ved de nordiske frisørmesterskaber. Foto: Mette Henriksen

Fornem opgave for Aabenraa-frisør

Indehaveren af House of Fashion, Maria Bjødstrup Quist, skal være dommer ved de nordiske frisørmesterskaber

Af
Mette Henriksen

Hun har i mange år selv dystet om titlen som landets, nordens eller verdens bedste frisør indenfor damearbejde, og været dommer ved de danske mesterskaber.
I forbindelse med de nordiske mesterskaber i Oslo i begyndelsen af februar, er der nu igen bud efter indehaveren af salonen House of Fashion i Aabenraa, Maria Bjødstrup Quist. Denne gang som dommer.
"Jeg er meget beæret over og glad for, at man har peget på mig. Det er en spændende opgave, men også meget krævende, fordi man virkelig skal være sikker i sin sag i bedømmelsen," fortæller den travle Aabenraa-frisør.
"Det kriller i maven, når jeg tænker på, at jeg skal være del af dommerpanelet. Men forventningsglæden overvejer. Og så kommer jeg tilmed tilbage med en masse nye idéer og inspiration."
Maria Bjødstrup Quist har været både danmarks- og europamester i damearbejde, samt fået en femte plads i samme kategori i VM. Som konkurrencefrisør har hun desuden deltaget i utallige mesterskaber i ind- og udlandet.

Publiceret 10 January 2013 10:20