Folketeatret spiller

Folketeatret spiller "Mens vi venter på Godot" på Fredericia Teater den 23. januar.

Gratis foredrag mens du venter

Folketeatret klar med Samuel Becketts teaterklassiker

Også i 2013 byder Fredericia Teaterforening på gode oplevelser. Foreningen lægger ud med en sand klassiker, nemlig Samuel Beckets "Mens vi venter på Godot".
Tæpper går onsdag den 23. januar kl. 19:30, og umiddelbart før forestilligen kan interesserede tage til et gratis fordrag. Fra kl. 18-19 vil en af de medvirkende skuespillere fortælle om absurd teater og om aftenens forestilling.
Der kan bestilles sandwich til pausen mellem foredraget og forestillingen hos Bente Wangsgaard på telefon 4048 1265 senest den 16. januar.

Forestillingen

"Mens vi venter på Gordot" skærer skarps og morsomt ind til kernen af den menneskelige eksistens. Det er hjertegribende billede på menneskets skæbne.
To vagabonder, Estragon og Vladimir, venter. De venter på Godot. De har ingen klar idé om, hvem han er, eller hvorfor de venter på ham. Præcist hvornår han kommer, ved de heller ikke. Mens de venter, beskæftiger den rastløse Vladimir og den sløve Estragon sig med snak, skænderier, filosoferen, sang og leg. Jesper Asholt og Jesper Lohmann er Estragon og Vladimir
Monotonien afbrydes af Pozzo og Lucky. Pozzo er en hysterisk godsejer, der taler løs og forlanger alt af sin slave Lucky. Lucky er derimod tavs og underkuet. Pozzo og Lucky er på vej til markedet, hvor Lucky skal sælges. Stig Rossen og Søren Bang Jensen er Pozzo og Lucky.
Mens vi venter på Godot havde urpremiere 5. januar 1953 på Théatre de Babylone i Paris.

Publiceret 10 January 2013 14:00