Behandlermessen i Rødekro byder blandt andet på en hel række workshops og foredrag.
Arkivfoto

Behandlermessen i Rødekro byder blandt andet på en hel række workshops og foredrag. Arkivfoto

Med fokus på dig

Behandlermesse i Rødekro lørdag, den 26. januar

Af
Mette Henriksen

For 3. år i træk samler Helle Nielsen fra Rødekro et hold behandlere til afholdelse af behandlermessen "Med hjertet i centrum - med fokus på dig". Messen finder sted i Borgerhuset i Rødekro lørdag, den 26. januar og skydes i gang klokken 10 med fælles meditation. Forventet afslutning af messen er klokken 17.
Det er en skare af nøje udvalgte deltagere, som behandler Helle Nielsen, der driver klinikken Helle N i Rødekro, har samlet på dagen.
"Energien omkring dem, man samarbejder med på dette område, skal være helt rigtig. Messen og ikke mindst budskabet ligger mig på hjertet, derfor går jeg ind i det som frivillig drivkraft. Vi er en hel flok behandlere her i nærområdet, der er dygtige på hver vores felt. Og det kan folk komme og snuse lidt til på behandlermessen," fortæller Helle Nielsen.
De deltagende behandlere tilbyder blandt andet på håndlæsning, zoneterapi, detox fodbad, kinesiologi, klang massage, clairvoyane og healing.
"Med blandt andet nytårsfortsættet som udgangspunkt, kan folk få en del hjælp til at komme i gang her hos os. Eller man kan snuse til en alternativ behandlingsform, som man måske længe har været nysgerrig efter at lære nærmere at kende. Vi glæder os i hvert fald til at give folk en spændende og berigende dag," uddyber Helle Nielsen.
Entré er 50 kroner pr. person, som inkluderer foredrag og mini-workshops med blandt andet blindtegning og hjerte healing. Ønsker man en egentlig konsultation, sker det ifølge med den enkelte behandler. Du kan læse mere omkring behandlermessen på www.helle-n.com

Publiceret 10 January 2013 12:04