Posten flytter med i Fakta

SuperBrugsen lukker, men Postbutikken bliver i Sædding Centret

"Hvad så med posthuset?"
Svaret på det spørgsmål har svævet i luften over Sædding lige siden, at Coop kort før årsskiftet meddelte, at SuperBrugsen i Sædding Centret lukker, og lokalerne overtages af Fakta.
Torsdag eftermiddag kom svaret så: Postbutikken bliver, hvor den er.
"Vi glæder os til at byde postkunderne velkommen i Sæddings nye Fakta. Her vil kunderne få sammen gode service, som de kender fra postbutikken i SuperBrugsen, og endda med endnu bedre åbningstider," siger Kim Hinrichsen, kundechef i Post Danmark.
Også hos Fakta glæder man sig til at åbne dørene til den nyombyggede butik.
"Aftalen med Post Danmark om en postbutik betyder, at vi kan tilbyde en ny service til kunderne i Fakta, og det ser vi meget frem til. I Postbutikken vil man kunne ordne alle de samme postforretninger, som man kan i SuperBrugsen i dag," siger Flemming Poulsen, udviklingschef i Fakta.
Fakta-butikkerne har som minimum åbent fra klokken 8.00 til 21.00 alle ugens dage, og kunderne til postbutikken vil kunne hente pakker i hele Faktas åbningstid.
"Der bliver naturligvis en periode, hvor butikken er under ombygning, men her vil vi tilbyde en løsning," så kunderne kan hente og sende pakker og købe frimærker, mens byggeriet står på. Så snart vi har en løsning helt på plads, vil vi melde mere ud om den," siger Kim Hinrichsen.

Publiceret 10 January 2013 16:00